Accesand www.strongestinromania.ro (Strongestinromania) sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare detaliate in continuare („Acordul”). Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul Strongest in Romania si toate subdomeniile acestuia, cat si continutul / Serviciile on-line disponibile pe acesta, respectiv Servicii, newslettere, continut, baze de date sau informatii afisate (denumite in continuare cu termenul colectiv „Serviciile”).

Utilizand Serviciile noastre in continuare, va dati acordul sa respectati termenii si conditiile acestui Acord. Daca nu sunteti de acord cu acesti temeni si conditii, S.C. Creditinfo Business Information S.R.L. nu doreste sa va ofere acces la Serviciile sale si in consecinta va rugam sa nu mai accesati aceste Servicii in continuare.

1. Actualizari ale acestui Acord

Creditinfo Business Information S.R.L. poate modifica, la libera sa discretie, din timp in timp unele prevederi ale acestui Acord. Modificarile si noua forma a Acordului va vor fi aduse la cunostinta prin intermediul site-ului. In cazul in care nu acceptati Acordul nu veti putea sa obtineti certificatul. Va recomandam sa cititi la anumite intervale Acordul pentru a vedea eventualele modificari. Utilizarea Serviciilor constituie acceptarea dumneavoastra fata de modificarile intervenite in Acord.

2. Conditii suplimentare

Unele Servicii oferite sau parti ale sale pot fi guvernate de conditii suplimentare de utilizare, care sunt descrise pe paginile respective. Prin prezenta, sunteti de acord cu toate conditiile pentru utilizarea acestor Servicii iar in cazul in care ele intra in conflict, conditiile specifice suplimentare sunt cele care vor avea prioritate fata de aceste conditii generale.

3. Contracte

Utilizatorii pot avea incheiate contracte cu Creditinfo Business Information S.R.L. SRL pentru Serviciile site-ului continand anumite prevederi particulare sau negociate. In situatia in care anumite clauze sunt in contradictie cu acest Acord, atunci vor prevala termenii stipulati in contractele semnate intre parti.

4. Strongestinromania.ro

Strongest in Romania reprezinta o certificare de bonitate furnizata de Cfreditinfo Business Information prin intermediul site-ului www.strongestinromania.ro care ofera posibilitatea utilizatorilor de a obtine anumite servicii si discount-uri prin intermediul partnereilor proiectului Strongest in Romania.

5. Proprietatea, Limitari generale de utilizare

5.1. Proprietatea. Prin utilizarea Serviciilor intelegeti si sunteti de acord ca textele, informatiile, datele, graficele, imaginile, inregistrarile audio, video, desenele, organizarea generala, compilarea, meta data, reclamele si toate celelalte elemente ce pot fi protejate intelectual („Continutul”) puse la dispozitie prin intermediul Serviciilor sunt proprietatea Strongestinromania, a celor care fac reclama sau a tertelor parti, denumiti in continuare prin termenul generic de „Furnizori de Informatie” si sunt protejate de legile de copyright si proprietate intelectuala.

5.2. Marca Inregistrata. Strongest in Romania este marca inregistrata a Creditinfo Business Information S.R.L. SRL conform Certificatului de inregistrare a marcii nr 142090 emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din data de 10.11.2015.

5.3. Limitari generale de utilizare. Cu exceptia cazului cand aveti acordul nostru prealabil, nu aveti dreptul sa reproduceti, sa vindeti, sa publicati, sa distribuiti, sa retransmiteti, sa emiteti, sa afisati, sa oferiti sau sa exploatati in scopuri comerciale, Continutul disponibil prin intermediul acestor Servicii, cu urmatoarele exceptie: daca va oferim Servicii de transmitere email sau de alt tip asociate unui anumit articol din cadrul Serviciilor, puteti folosi trasmiterea email sau de alt tip asociata, pentru a distribui altor persoane respectiva informatie.

5.4. Modificarea Continutului. Sunteti de acord sa nu modificati sau sa rearanjati Continutul. Sunteti de acord sa nu folositi pasaje din Continut, titluri sau fragmente pentru a fi utilizate in cadrul altui sit web sau Serviciu, sau sa folositi Continutul in scopuri comerciale. Sunteti de acord sa nu incarcati, afisati sau trimiteti orice Continut oferit de Servicii catre bloguri, grupuri, liste de mail, buletine in format electronic, cu exceptia Serviciilor oferite de Strongest in Romania (de exemplu de tip RSS Feed), sau dupa ce va oferim in prealabil acordul nostru expres si specific in scris.

5.5. Informatii Publice. In conformitate cu legislatia in vigoare, Creditinfo Business Information S.R.L. are dreptul de a afisa si utiliza orice informatii cu caracter public atata timp cat nu exista un act normativ care sa restrictioneze / limiteze / interzica acest lucru.

6. Guest User – Confidentialitate

6.1. Pentru a obtine accesul la anumite Servicii sau functionalitati, sunteti obligati sa va acceptati termenii si conditiile. Pentru certificarea companiei, sunteti de acord sa ne oferiti informatii reale si corecte despre dumneavoastra. Orice informatie pe care o completati in cadrul procesului de inregistrare sau pe care o obtinem despre dumneavoastra in acest mod, este guvernata de principiul confidentialitatii datelor.

6.2. Ne rezervam dreptul sa refuzam sa va acordam un user si o parola, daca acestea utilizeaza identitatea altei persoane, sau consideram ca nu sunt corespunzatoare.

6.3.  Creditinfo Business Information S.R.L. este exonerat de orice raspundere daca alte persoane utilizeaza identitatea dumneavoastra la utilizarea serviciilor, folosind credentialele de acces corecte. Daca aveti suspiciuni in acest sens sau credeti ca o alta persoana va utilizeaza parola fara incuviintarea dumneavoastra, va rugam contactati serviciul de suport tehnic al Strongestinromania.

6.4. Ne rezervam dreptul sa divulgam orice tip de informatie despre Utilizatorii sau Clientii nostri, inclusiv datele de inregistrare, pentru a ne conforma unor cerinte legale sau cereri din partea autoritatilor in drept, pentru o operare sigura a sistemelor noastre, pentru a ne proteja drepturile de proprietate, sau pentru a asigura interesele Utilizatorilor sau Clientii respectivi. Nu vom divulga nicio informatie personala pe care ne-o oferiti catre terte parti, in nicio alta circumstanta.

6.5. Utilizatorii accepta, in mod expres, sa nu utilizeze aplicatii/programe informatice pentru accesarea informatiilor prezentate pe Strongestinromania. Utilizarea site-ului  www.strongestinromania.ro  prin lansarea de procese succesive, prin intermediul aplicatiilor/programelor, inainte de finalizarea procesului lansat anterior, va fi considerata si tratata ca un atac de tip „Denial of Service” sau similar acestuia.

6.6. Utilizatorii accepta, in mod expres, sa nu initieze si/sau sa nu desfasoare orice fel de actiuni care ar putea restrictiona accesul altor beneficiari la sistemul Strongestinromania.ro sau care ar impiedica functionarea corespunzatoare a serviciilor oferite.

7. Servicii Platite. Crertificatul Strongest in Romania

7.1. Pretul Certificatului  Strongest in Romania  este afisat in permanenta pe site-ul www.strongestinromania.ro.

7.2. Certificatele Strongest in Romania au o valabilitate de 12 luni de la data achizitionarii lor. La data expirarii valabilitatii certificarii accesul la serviciile oferite de acesta se vor intrerupe.

7.3. Pentru achizitionarea Certificatului  Strongest in Romania  nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Achizitionarea si utilizarea acestuia se poate face in baza facturii fiscale care se emite dupa comandarea certificatului.

7.4. Emiterea facturilor fiscale pentru serviciile furnizate si pentru Certificatul  Strongest in Romania  se face doar in format electronic. In conformitate cu Legea 227/2015 Art 319, alin. 4 si 24, utilizatorii site-ului www.strongestinromania.ro si beneficiarii tuturor serviciilor furnizate de Creditinfo Business Information S.R.L. SRL accepta, in mod expres, ca facturile fiscale vor fi emise doar in format electronic, iar transmiterea acestora se face doar prin email la adresa utilizata pentru deschiderea contului de utilizator.

8. Politica de Preturi

8.1. Creditinfo Business Information S.R.L. are dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul oricarui serviciu disponibil pe site, in functie de costurile aferente achizitionarii acestora precum si in functie de costurile aferente functionarii serviciului Strongestinromania. Strongest in Romania nu va fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea si nici sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

8.2. Creditinfo Business Information S.R.L. poate aplica reduceri (discount-uri) sau bonusuri la pretul Certificatului Strongest in Romania conform politicii sale de promovare a serviciilor.

8.3. In cazul Serviciilor achizitionate in baza unor contracte incheiate cu Creditinfo Business Information S.R.L. SRL si aflate in vigoare, preturile si conditiile specificate in contracte sunt valabile indiferent de modificarile efectuate asupra Serviciilor afisate pe site pana la data incetarii respectivelor contracte.

8.4. Utilizatorii nu pot solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea Certificatului  Strongest in Romania.

9. Limitarea Raspunderii

9.1. Serviciile  Strongest in Romania  din cadrul platformei online.creditinfo.ro au caracter pur informativ si NU constituie un sfat, recomandare, oferta sau o invitatie de a cumpara sau a subscrie produse si/sau servicii, nici nu pot sta la baza incheierii sau incetarii unui contract sau a unui angajament de orice natura si nici nu reprezinta o garantie privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activitatii utilizatorului.

9.2. Utilizarea Serviciilor oferite de certificatul  Strongest in Romania  se face exclusiv pe riscul utilizatorului.

9.3. Creditinfo Business Information S.R.L., Compania ce pune la dispozite Certificatul  Strongest in Romania, precum si oricare dintre angajatii sai, nu isi asuma nici o raspundere privind:

 • pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
 • pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
 • pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea site-ului www.Strongestinromania.ro si a Serviciilor oferite.

Dreptul de Distribuire a Informatiei

10.1. Utilizatorii au dreptul de a utiliza Serviciile, obtinute prin intermediul Strongest in Romania in activitatea proprie, dar nu si de a le distribui catre terte parti.

10.2. Utilizatorii se obliga sa NU modifice sau sa completeze sub nicio forma, atat grafica cat si continutul Serviciilor incluse in pachetul Certificarii Strongest in Romania. Utilizatorii se obliga sa NU stearga / inlature / ascunda prin orice mijloc elementele de identificare Strongest in Romania, respectiv sigla Strongest in Romania si textul de fundal (watermark) „Strongest in Romania” pentru Serviciile care contin aceste elemente.

11. Continut generat de Vizitatori

11.1. Precautii legate de alti Utitlizatori si Continut generat de Utitlizatori. Continutul de la Utilizatori include informatii, pareri, opinii si recomandari ale mai multor persoane si organizatii si este destinat sa va ajute in obtinerea informatiilor necesare pentru a lua propriile decizii. Sunteti pe deplin raspunzator de deciziile de investitii pe care le luati, precum si de verificarea acuratetii informatiilor pe care va bazati. Creditinfo Business Information S.R.L. nu garanteaza nicio recomandare sau opinie exprimata de vreun client. Creditinfo Business Information S.R.L. nu verifica in mod continuu Continutul primit de la clienti. Totusi, ne rezervam dreptul de a monitoriza sau de a exclude in orice moment din Serviciile oferite orice Continut de la Utilizatori, fara o notificare prealabila. Trebuie sa intelegeti ca unii clienti pot sa nu fie cine declara ca sunt. Creditinfo Business Information S.R.L. nu face in mod continuu un control asupra identitatii si datelor personale ale clientilor. Nu putem garanta ca profilurile inscrise de clienti sunt absolut corecte. Trebuie sa intelegeti si ca unii dintre clienti pot folosi Serviciile noastre pentru propriul profit. In consecinta, va sfatuim sa tratati mesajele primite cu o doza de scepticism. Continutul de la clienti poate in anumite cazuri sa fie eronat sau inselator.

11.2. Excluderea. Creditinfo Business Information S.R.L. are dreptul sa excluda / stearga orice Continut de la clienti din orice motiv si fara sa va notifice in prealabil. Acest drept include toate materialele legate de utilizarea Serviciilor de Utilizator, inclusiv conturile de Utilizator, afisarile, profilurile sau alta informatie personalizata pe care ati creat-o cand utilizati Serviciile.

11.3. Reguli de conduita: toti Clientii si Utilizatorii Serviciilor trebuie sa se conformeze urmatoarelor reguli de conduita:

 • Nu veti urmari sau hartui nici un alt Utilizator al site-ului.
 • Nu veti interveni in utilizarea Serviciilor de catre alti Utilizatori, inclusiv prin intreruperea sedintelor altor Utilizatori, deruland, automat sau manual, pentru a face dificil pentru ei, sau actiona in orice alt mod care afecteaza in mod negativ accesarea Serviciilor de catre alti Utilizatori.
 • Nu veti incerca preluarea nici unui nume sau a unei adrese de email in scopuri comerciale si nu veti colecta sau depozita informatii personale despre niciun alt Utilizator din sectiunea Servicii.
 • Nu veti folosi Serviciile pentru niciun scop ilegal si nu veti descarca, afisa sau propune niciun Continut generat de Utilizatori care este obscen sau jignitor din punct de vedere rasial, etnic, sexual sau din alte motive care este daunator, vulgar sau dezagreabil sau care este calomniator, ori invadeaza intimitatea sau drepturile de proprietate ale altei persoane.
 • Nu veti prelua identitatea niciunei alte persoane sau firme, deforma o relatie cu o alta persoana sau cu o entitate, nu veti adopta o identitate falsa in scopul inselarii sau fraudarii altei persoane.
 • Nu veti incarca, afisa sau propune niciun Continut generat de Utilizatori care sa contina virusi, ‘cai troieni’, cod daunator sau oricare alt software sau program conceput sa intrerupa Serviciile furnizate de catre Strongestinromania, abilitatea Utilizatorilor de a beneficia de Servicii sau functionarea corespunzatoare a oricarui software, hardware, echipament sau materiale utilizate in conexiune cu Serviciile.
 • Veti manifesta respect corespunzator pentru alti Utilizatori. In cazul in care nu veti fi de acord cu o opinie exprimata in Servicii, aveti optiunea de a va afisa propria opinie. Este indicat, oricum, sa va abtineti intotdeauna de la atacul personal impotriva persoanei care a afisat.
 • Nu veti incalca nici o lege locala, nationala sau internationala sau oricare alte reguli sau reglementari ale oricarui tip de autoritate nationala.
 • Nu veti descarca, afisa, propune sau face disponibil in oricare alt mod niciun Continut asupra caruia nu aveti dreptul de a il face disponibil sub nici o lege sau printr-o relatie contractuala sau fiduciara (precum informatii privilegiate, informatii confidentiale obtinute ca parte a relatiilor de angajare sau acorduri de confidentialitate).
 • Nu veti descarca, afisa, propune sau face disponibil in orice alt mod nici un Continut care incalca orice autorizatie, marca/marca comerciala, secret comercial, copyright sau alte drepturi de proprietate ale oricarei alte persoane.
 • Nu veti descarca, afisa sau propune mesaje necorespunzatoare sau nerelevante.

12. Incetare / Reziliere

12.1. Creditinfo Business Information S.R.L. poate intrerupe sau schimba total sau partial Serviciile, sau disponibilitatea lor pentru dumneavoastra, imediat si unilateral in orice moment. Creditinfo Business Information S.R.L. poate pune capat acestui acord si accesului dumeavoastra la Servicii, sau orice alta portiune din aceasta, in orice moment fara a fi nevoit sa prezinte motivele acestei decizii.

13. Modificarea Site-ului

13.1. Creditinfo Business Information S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica, in baza unor motive obiective, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe www.strongestinromania.ro, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

13.2. Creditinfo Business Information S.R.L. isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site orice informatie sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre Creditinfo Business Information S.R.L. dreptul clientilor de a folosi, in intregime sau in parte Servicii din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, sau in orice alt caz in care Creditinfo Business Information S.R.L. considera ca un client a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care Creditinfo Business Information S.R.L. va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.

13.3. Clientii accepta, in mod expres, ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.Strongestinromania.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

14. Oferirea serviciului „asa cum este”

14.1. Serviciile oferite de catre Strongest in Romania sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Strongest in Romania in legatura cu acestea.

14.2. Creditinfo Business Information S.R.L. nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile incluse in pachetul certificarii Strongest in Romania. Creditinfo Business Information S.R.L. nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui Site.

14.3. Creditinfo Business Information S.R.L. va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura disponibilitatea Serviciilor oferite 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.Utilizatorii accepta ca incidental serviciile pot fi inaccesibile incluzand dar fara a se limita la nefunctionarea echipamentelor sau a retelelor, reparatii sau operatiuni de intretinere efectuate periodic, cauze aflate in afara controlului Furnizorului. In aceste situatii, Creditinfo Business Information S.R.L. nu ofera niciun fel de garantie si nu are nicio raspundere privind furnizarea Serviciilor.

14.4. Creditinfo Business Information S.R.L. nu ofera niciun fel de garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, referitoare la orice informatii prezentate sau accesate prin intermediul Site-ului, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii Site-ului. Creditinfo Business Information S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea acestor informatii, pentru orice inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatiile prezentate ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru rezultatele obtinute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau serviciilor oferite prin intermediul site-ului, pentru respectarea drepturilor de autor ori pentru legalitatea informatiilor publicate pe Site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.

14.5. Site-ul www.strongestinromania.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece Creditinfo Business Information S.R.L. nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea Site-ului sunteti de acord ca Creditinfo Business Information S.R.L. nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

14.6. Prin accesarea site-ului www.Strongestinromania.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere pe Creditinfo Business Information S.R.L. pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din Termeni si conditii.

15. Nota de informare privind protectia datelor personale

15.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Creditinfo Business Information S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru intocmirea documentelor legale de plata pentru serviciile furnizate prin intermediul site-ului www.Strongestinromania.ro.

15.2. La optiunea dvs., ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului online.creditinfo.ro de catre Creditinfo Business Information S.R.L.

15.3. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Creditinfo Business Information S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: dvs si firmei de contabilitate care verifica si inregistreaza documentele de plata conform legii.

15.4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a achizitiona serviciile furnizate prin intermediul de Creditinfo Business Information S.R.L. Datele inscrise in documetele oficiale de plata nu pot fi sterse.

16. Ce date cu caracter personal prelucreaza Creditinfo Business Information S.R.L.

Pentru a accesa website-urile Creditinfo Business Information, nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.

In contextul desfasurarii activitatii curente a Creditinfo Business Information, inclusiv derularii activitatii comerciale / contractuale, înregistrare comenzi online, abonarea la newsletter-ele Creditinfo Business Information, precum si in contextul indeplinirii obligatiilor legale, va putem solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, Creditinfo Business Information va prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, număr telefon, adresa de email, nume companie, adresa IP, etc.

17. Care sunt scopurile colectarii datelor cu caracter personal?

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

 • Prelucrarea și transmiterea comenzilor plasate pe site-ul nostru;
 • Pentru a va oferi o experiență de căutare mai personalizată, potrivit intereselor Dvs.
 • Derularea activitatii comerciale / contractuale a Creditinfo Business Information;
 • Marketing, promovare, reclama, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor
 • Gestionarea relatiilor cu clientii;
 • Comunicarea comerciala cu clientii prin orice mijloc de comunicare;
 • Indeplinirea obligatiilor legale incidente;
 • Comunicarea cu organismele / autoritatile / institutiile publice sau de interes public;
 • Activitati de audit si control / supraveghere;
 • Arhivare, scopuri statistice;
 • Solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hotarari judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti, etc.

Creditinfo Business Information S.R.L. va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si anterior.

18. Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele personale, dupa cum urmeaza:

 • Clienti persoane fizice ai Creditinfo Business Information (actuali, fosti sau potentiali),vizitatori, public larg, reprezentanti / imputerniciti acestora, legali sau conventionali (pentru scopul derularii raporturilor comerciale / contractuale);
 • Furnizori, prestatori si alte entitati juridice / parteneri de afaceri / contractuali ai Creditinfo Business Information, autoritati / institutii publice;

Destinatarii (altii decat persoanele vizate) datelor pot fi:

 • autoritati publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societati bancare, executori judecatoresti, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei (scop statistic) etc.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre Creditinfo Business Information si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document.

19. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop promotional (marketing)

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (cum ar fi: numele și prenumele, număr telefon, adresa de domiciliu / reședință / de transport, adresa e-mail, opțional nume companie, adresa IP, etc.) vor putea fi prelucrate de Creditinfo Business Information cu respectarea drepturilor dvs., in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri: marketing (inclusiv marketing direct), efectuarea de comunicari comerciale pentru produsele și serviciile Creditinfo Business Information, inclusiv cele dezvoltate impreuna cu un partener Creditinfo Business Information, prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicatii electronice. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai Creditinfo Business Information, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

In cazul in care Creditinfo Business Information intentioneaza sa utilizeze datele dumneavoastra in scopuri de marketing direct, (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dvs. veti fi informati in prealabil. Dumneavoastra va puteti exercita dreptul de prevenire a unei asemenea prelucrari prin selectarea casetelor adecvate din formularele / documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Indiferent de situatie, in cazul in care veti dori ca datele cu caracter persoanal sa inceteze a mai fi prelucrate de Creditinfo Business Information, ne puteti solicita in mod expres incetarea oricarei prelucrari de date din partea noastra. Totodata, atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea Creditinfo Business Information, va puteti dezabona folosind linkul “Dezabonare” sau “Unsubscribe”.

In relatia cu Creditinfo Business Information, dumneavoastra, beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat.

20. Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

În vederea realizării scopului menţionat, Creditinfo Business Information va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada de desfasurare a activitatilor Creditinfo Business Information, pana in momentul in care dumneavoastra, sau reprezentantul legal / conventional al dvs., veti exercita dreptul de opozitie / de stergere (cu exceptia situatiei in care Creditinfo Business Information prelucreaza datele in baza unei obligatii legale sau justifica un interes legitim). Ulterior încheierii operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, dacă dumneavoastra sau reprezentantul legal / conventional nu veti exercita dreptul de opozitie / de stergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre Creditinfo Business Information pe durata de timp prevazuta in procedurile interne Creditinfo Business Information si/sau vor fi distruse.

21. Termeni si conditii gdpr (general data protection regulation)

Ce inseamna asta?

Ca urmare a consimţământului Dvs., reprezentantii Creditinfo Business Information ar putea sa va contacteze cu informatii (comunicari comerciale) despre serviciile, produsele Creditinfo Business Information, prin e-mail, alte canale digitale, cum ar fi reţelele sociale.

Pentru a adapta informatiile comunicate în funcţie de comportamentul şi preferinţele Dvs. şi pentru a va oferi cea mai bună şi personalizată experienţă, este posibil să analizăm şi să combinăm datele Dvs. cu caracter personal.

Cand vom analiza si combina datele Dvs. cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile, care ar putea implica obtinerea unei prealabile aprobari sau confirmari si/sau de informatii suplimentare din partea Dvs..

Aceste date pot include: 

Datele pe care doreşti să le partajezi activ cu noi, precum numele și prenumele, număr telefon, adresa e-mail, nume companie, adresa IP, etc.

Creditinfo Business Information va oferă posibilitatea să va retrageti consimţământul în orice moment, asa cum este mentionat pe aceasta pagina.

22. Ce masuri de siguranta sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastra?

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrala a datelor transmise prin Internet nu poate fi niciodata garantata. In timp ce Creditinfo Business Information depune toate eforturile in privinta protejarii datelor dumneavoastra personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise catre website-urile Creditinfo Business Information. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastra. Odata ce primim informatia referitoare la dumneavoastra, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguranta impotriva utilizarii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgarii datelor personale.

23. Conditiile transferurilor de date personale in afara spatiului UE si al zonei economice – Europene

Transferurile de date in afara spatiului UE si al Zonei Economice – Europene se pot face numai in conditiile prevazute de legislatia specifica nationala si UE privind protectia persoanelor vizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.

24. Care sunt drepturile dumneavoastra?

Prin citirea acestui document, dumneavoastra ati fost informat/a cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat.  Totodata, atunci cand prelucrarea se realizeaza pe consimtamant, dumneavoastra aveti dreptul, de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata Creditinfo Business Information, in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizand, daca este cazul, functia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre Creditinfo Business Information sa faca obiectul unei prelucrari, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive intemeiate si legitime, legate de situatia dvs. particulara, cu exceptia cazurilor in care Creditinfo Business Information demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In caz de opozitie nejustificata, Creditinfo Business Information este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal furnizate catre Creditinfo Business Information constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de Creditinfo Business Information si/sau derularea activitatii comerciale / contractuale.

In cazul in care, dumneavoastra, direct sau prin reprezentant, va exercitati drepturile mentionate mai sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv, Creditinfo Business Information poate:

 • fie sa perceapa o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentu luarea masurilor solicitate;
 • fie sa refuze sa dea curs cererii.

De asemenea, in cazul in care persoanele vizate, direct sau prin reprezentant, isi exercita dreptul de opozitie in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Creditinfo Business Information este indreptatita sa considere Contractul incheiat cu Clientul Creditinfo Business Information de drept reziliat, fara nicio alta formalitate sau interventie a instantelor judecatoresti, cu exceptia unei notificari prealabile.

De asemenea, dumneavoastra va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara

25. Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa Specialistului de date personale din cadrul Creditinfo Business Information cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: info@creditinforomania.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: S.C. Creditinfo Business Information S.R.L., Bucuresti, Bulevardul Dacia 153-155. Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.

26. General

26.1. Acest Acord contine acordul final si complet dintre parti cu privire la utilizarea Serviciilor si inlocuieste toate Acordurile anterioare si actuale, orale sau scrise cu privire la utilizarea Serviciilor. Acest Acord este personal, ceea ce inseamna ca nu puteti cesiona/atribui drepturile si obligatiile implicate nici unei alte persoane. Nici o terta parte nu este beneficiara a acestui Acord.

26.2. Aceste conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legile romanesti. Pana la limita posibila a jurisdictiei aplicabile, partile sunt de acord irevocabil cu faptul ca instantele romanesti au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu ce se poate naste din sau in legatura cu aceste conditii de utilizare, si pentru aceasta sunt de acord in mod irevocabil cu competenta de judecata a instantelor romanesti de la sediul Creditinfo Business Information S.R.L.