Online cumparati rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli.

Cativa pasi simpli cu etapele comenzii:

Pasul #1

Introduceți Codul Unic de Înregistrare a firmei Dumneavoastră, după care apare butonul „CAUTĂ COMPANIA”. Se verifică automat baza noastră de date dacă compania poate fi certificată.

1.a. Încă nu poate fi certificată Strongest in Romania

În caz că firma Dumneavoastră încă nu poate fi certificată, vă recomandăm să ne lăsați datele de contact și vă transmitem informații utile despre cum să aveți o companie Strongest. Completați formularul de contact și apăsați butonul „VREAU MAI MULTE DETALII”! Dar, dacă doriți, puteți încerca din nou verificarea sau să verificați o altă companie.

1.b. Poate fi certificată Strongest in Romania

Felicitări!!! Aveți o companie care poate fi certificată Strongest in Romania. Compania Dumneavoastră este unul din cei 5,6% companii din România, care sunt eligibile pentru a obține acest certificat. Verificați datele afișate și vedeți pe ce tip de Certificat sunteți eligibili (Silver sau Gold) și pe ce ani puteți obține acest certificat.

Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne contactați prin email sau prin telefon și echipa noastră de suport vă va ajuta!

Pasul #2

Compania Dumneavoastră poate fi certificată pe minim 1 an și cel mult pe 3 ani: 2015, 2016 și 2017. Alegeți pe ce an doriți să primiți certificatul Strongest in Romania, apoi puteți alege dacă doriți să primiți un duplicat și/sau traducere în orice limbă doriți (limba în care doriți traducerea o puteți specifica în pasul #3 la secțiunea…..).

Pasul #3 – Finalizare comandă

Este pagina de plată, unde în partea stângă aveți detaliile comenzii Dvs. și pe partea dreaptă trebuie să completați câmpurile pentru a plasa și finaliza comanda. Înainte de trimitere comandă, trebuie să acceptați TERMENII ȘI CONDIȚIILE, apoi click butonul „FINALIZARE COMANDĂ”.

Pasul #4 – Plata

Veți fi redirecționat către pagina de plată cu cardul prin LibraPay (toate tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure).

Pasul #5 – Primire materiale

După ce avem confirmarea plății, vă transmitem materialele electronice pe adresa de email furnizată la comanda Dvs.

În maxim 20 de zile, veți primi și materialele fizice la adresa furnizată la comanda Dvs.